Teamfotballfruefitmums – here I come!

Jeg lovte meg selv på  bursdagen min, at jeg skulle leve et år med mer sunnhet og fokus på helse og trening osv.. Det er nøyaktig en uke siden, jeg har ikke vært veldig flink, men har vært på to fotballtreninger, gått tur og hatt en økt på step-maskinen! Bedre enn ingenting! Jeg har spist litt sunt, og litt usunt – tenker at total endring av kosthold funker ikke, men å ta det litt etter litt er nok en bedre løsning. Starte med mer og mer sunt, og mindre og mindre usunt, så blir det nok et sunnere kosthold automatisk etter en tid. Å bråslutte med sjokolade funker i hvertfall ikke, men brus har jeg holdt meg unna da : ) Har ikke vært så mye ‘søppelmat’ denne uka som har gått heller, men der har vi en lang vei å gå. Nok om det!

Som de fleste sikkert har lagt merke til, så har helse, kosthold og trening blitt en skikkelig trend i det siste. På instagram har det eksplodert med bilder av jenter/mødre som har endret hverdagen sin og allesammen inspirerer de hverandre. Ulike typer mat, ulike typer smoothier, ulike typer treningsformer, ulike typer treningsklær osv osv.. Alle er forskjellige, men alle har samme mål – å få en bedre hverdag, å få en sunnere og friskere kropp, å få mer energi og overskudd! Dette ønsker jeg meg også, så jeg skal joine denne bølgen med treningsglade jenter. Om jeg klarer det, vel, det gjenstår å se :) Skal gjøre et ærlig forsøk i hvertfall!

collagekjhfgv

 

På instagram kan du bruke/sjekke ut ulike hashtags med dette temaet (har listet opp noen nederst i innlegget). Der finner du masse inspo og motivasjon til å gjøre noe med din egen livsstil og din egen hverdag! Det ser kanskje veldig enkelt ut, men det er det ikke. Det krever vilje og pågangsmot, energi, styrke og en stor dose innsats. Men er dette noe du vil, ønsker inderlig, ja da får man det som regel til. Det handler om å ha troen på seg selv, ikke gi opp – og tenke at det er i motbakke det går oppover. Det blir bedre til slutt : )

Jeg sliter veldig med å motivere meg selv, og kunne trengt noen til å sparke meg bak hver eneste dag 😛 Men er du sta nok, så klarer man til slutt å finne sin egen måte og opprettholde treningsgleden på. Ting tar bare litt tid, lang tid for noen, kortere tid for andre. Forandringer og resultater kommer også raskt hos noen, men lar vente på seg hos andre. Selvsagt veldig uretfferdig, men helt naturlig. Vi er alle forskjellige. Både jeg og Anders har blitt enige om å endre litt på livsstilen vår, så vi skal prøve å pushe hverandre, men ikke for mye slik at vi ender opp som uvenner, haha!

Men nå skal jeg  ikke sitte her og skrive og skrive, nå skal jeg gjennomføre dag 1 med Jillian Michaels 30 day shred! #letsdothis


Hashtags på instagram

Verdensbasis: f.eks; #workout #healthyfood #healthysnacks bare søk på alt som har med bl.a. workout, fitness og healthy og gjøre, så kommer det opp massevis av ulike hashtagger og en drøss med bilder til inspo!

Norge: #teamfotballfruefitmums #shapeupnorge #treningsinspirasjon_no #treningsglede #sterkmamma «sprekmamma #sunnmamma #styrketreningforjenter #treningslyst #sportmadness_no #aktivejenter #sunnmammateam #åretrundtkroppen  og en hel masse andre hashtagger finnes også! 

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *