Bursdagsfeiring!

På fredag fylte jeg 24 år, hipp hurra! 😀
Jobbet 7-15, og hadde egentlig ingen planer om å feire noe som helst. Men fant ut at jeg skulle invitere foreldra mine samt småsøsken og svigers. Det ble taco, etterfulgt av kaffe og kake. Enkelt og greit, ikke noe pynting til bursdag eller noe sånt. Etter ei slitsom uke med mye jobbing + verandabygging i hver ledige stund, så var kroppen sliten og derfor orket jeg ikke å drive og dulle og arrangere noen bursdag for meg selv.

IMG_6423[1]

Etter at gjestene dro igjen, og begge unga ble sendt bort for natta, (Evina dro på pappahælj, og Savannah overnattet hos farmor og farfar) så dukket det opp noen venner til en meget spontan bursdagspils ute på den splitter nye verandaen vår. Var koselig å sitte der noen timer, med levende lys og litt musikk. før vi ruslet ned på pub’en. Greit å være bursdagsbarn og bli spandert på da :)

Lørdag dro vi til Elgå, på besøk til mamma og dem, samt for å få med oss en liten bit av Femund Festivalen! Anders har aldri vært på den før, så det var på tide. Etter grilling og kveldskos tok vi oss en liten tur ned på Bryggeloftet for å sjekke livet, og høre på musikken! Det er selve atmosfæren og stemningen ved sjøen som gjør at denne festivalen må oppleves. <3 Knipset noen bilder med iphonen, men det blir jo så dårlig kvalitet når det er mørkt :/ buhuu! Uansett, Anders fikk virkelig sett hvor nydelig det er her oppe. Virkelig et paradis! På bildet (under) til høyre øverst, så ser du Bryggeloftet hvor det var levende musikk fra flere scener, og dansemuligheter osv.. Sjekk den utsikten man har fra festivalområdet! Til vanlig så er dette et hotell og en restaurant.

IMG_6425[1]

Vi tok kvelden tidlig, var faktisk hjemme hos mamma igjen rundt 00.30 på natta. Hadde jo ingen planer om å feste, så vi drakk en pils hver oss, og hørte på musikken. Prata litt med noen gamle kjente, og ruslet rolig hjemover.

 

I dag er Anders sin aller siste feriedag, og i morra er det back in business. Jeg har vært på fotballtrening i kveld, og nå henter hverdagen oss gitt.. Jaja, har vel egentlig ikke hatt noen sommerferie nesten heller da så. Til helga er det august og bhg -og skolestarter nærmer seg raskt! Må sette meg ned og prøve å få en oversikt over hva jentene trenger, en liten shoppingrunde blir det nok snart uansett. Gleder meg til å få en god struktur i hverdagen igjen, det blir bra for oss allesammen. Denne sommeren har bare vært sån «hit og dit»-opplegg. Men nå er det natta, i morra forsvinner Anders ut døre før 7 en gang, og når han kommer hjem kl 15.05 ca, så er det min tur til å dra på jobb fra 15.30-22. Natta! Zzzzz

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *