Spille fotball?

I kveld hadde vi fotballmøte, dog dårlig oppmøte så fikk vi da klarhet i en del ting likevel.. :)
Vi ønsker allesammen å spille fotball i høstsesongen også, men det avhenger av at alle er flinke til å møte på trening, ellers havner vi fort i samme situasjon igjen. Vi har noen flotte og snille sponsorer, og to trenere som gjør den jobben de gjør helt frivillig og ikke minst gratis – så vi har alle muligheter til å få til noe, bare alle prioriterer litt annerledes framover! Jeg jobber mye kveld og helg, og iblandt er det vanskelig å få bytte vakter på jobben, så føler for min egen del av da er jeg litt unnskyldt for å miste noen treninger, i tillegg er det ikke bare-bare å få kabalen til å gå opp på hjemmebane heller, da vi har to små gull som trenger enten mams eller paps Anders hjemme. Men det meste går an hvis man planlegger og har lyst til noe! Viktig og ikke gi opp sjøl om det er litt trælette innimellom… : P

Vi skal ha treningskamp før høstsesongen starter, og i september skal vi på hyttetur hele damelaget! Blir koselig og artig med en skikkelig jentefest, prøve å få opp stemningen i laget litt, det er viktig!

Jeg kjenner det skal bli digg å begynt å trene skikkelig igjen. Hadde jo store planer om å trene og gjøre så mye i sommer, men det var FØR jeg fikk se vaktlista og nesten døde av sjokk da jeg så hvor mye jeg skulle jobbe i juli. Jaja, da gikk de planen rett i dass! Jepp, jeg kunne vært litt mer hard mot meg sjøl, og trent før/etter jobb. Men i den tropevarmen som har vært de siste ukene, så har det vært hardt nok å stå på jobb mange timer i strekk og steke hamburgere inni en bensinstasjon som ikke har AC. Etter ti minutter på jobb, så er man jo helt satt ut. Heller innpå med vann og annen drikke, springe på do når butikken er tom for kunder, haha. jaja, slik er det, og jeg er nok ikke den eneste som synes det er kjett å jobbe når det er over 30 grader fra morgen til kveld! :)

Siden det ikke ble noe spes treningsopplegg i juli, som den store planen gikk ut på, så har jeg laget en avtale med meg selv, og det er at når jeg starter på mitt neste leveår (altså på fredag for da har jeg bursdag), så skal jeg leve ett sunt år, med fokus på helse, aktivitet og kosthold. Jeg MÅ ha sjokolade minst et par ganger i uken, og det er lov å kose seg og ta en liten fest. Men helheten skal bli bra! : ) Håper jeg! Tror det er viktig og ikke være for streng, for da klarer jeg ikke å gjennomføre hva jeg ønsker å oppnå… Skal kjøre i gang en runde til med treningsprogrammene til Jillian Michaels, være flinkere til å gå på flere trilleturer, gjennomføre noen såkalte toppturer på fjella i nærområdet, spise ofte og lite, mer variert og mer hjemmelaget, og ikke minst ta med meg matpakke på jobb i stedet for å ty til «søppelmat» hele tida (misforstå meg rett på den da:))! Nok om det, tar opp igjen denne tråden senere..

Slenger med min lille selfie (fra instagram-kontoen min) på tur ned til møtet før i kveld:

selfie

Nå er det igjen sent, snart svarte natta og jeg MÅ sove.Har jobba i dag fra 7-17, og skal jobbe i morra fra 7-16. FY FAEN jeg «hater»  å jobbe når det er såååååå fint vær :( (misliker er vel et bedre ord å bruke da men) Vil mye heller kunne ta med ungene på stranda og bare slappe av litt. Eller i det hele tatt finne på noe med jentene når det er så fint vær. De få timene av dagen jeg har fri MÅ brukes til verandabygging eller andre ting her hjemme. Neste sommer skal jeg iaf IKKE jobbe så mye, og definitivt ingen jobbing da sambo har ferie! Iaf ikke så mye 😉

PS! Hvis du er nysgjerrig på hvordan det går med verandabyggingen (?) så sjekk ut min instagramprofil @frkblestad. Der er det flere bilder, en videosnutt og der kan du følge utvilklingen med en gang det kommer opp noe nytt! I skrivende stund er vi ferdig med gulvet og har begynt på rekkverket.. : ) hihi! God natt!

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *