Sommer i Trysil!

 

Da har vi gjennomført dag 3 med veranda-bygging, og vi har kommet ganske langt! :) (skal vise dere senere i uka) Dagen i går ble litt kort, siden det var søndag og butikkene var stengt, så da tok vi igjen det tapte i dag og har holdt på ute fra i dagtidlig, helt til nå (22.20)! Puh! Fått solstikk og mætti myggstikk, vannblemmer og en blodig tommel, men ellers er alt ok. Unga har kosa seg ute i sola så og si hele dagen, så de sovna heldigvis på et blunk når de la seg, slik at vi kunne fortsette snekringen ute noen timer til.

tinabygg


#handywoman #letsdothis #2000skruer

 

«Mamma, mamma se… Nå er vi blitt bestevenner. Vi skal aldri krangle mer!» – ropte Evina i dag, og de har vært ganske gode venner gjennom hele dagen faktisk. Søskenkjærlighet <3

IMG_6288[1]

Tann nr 2 spratt også ut  i dag :) Den trakk ho helt selv, tøffe jenta vår! Så da får vi helt sikkert besøk av tannfeen i huset vårt i natt også?! Hihih.

Som sagt før så skal ikke vi på noen familieferie i sommer, da vi har valgt å prioritere veranda og uteplass her hjemme. Ungene har fått opp et stort og fint huskestativ med sklie, verandaen er påbegynt, og i morra kommer sandkasse opp også! DET blir nok stor stas 😀 Kommer til å bli så fint her tilslutt!

Midt oppi alt dette så jobber jeg 4/5 dager denne uka, har hatt fri fra jobb i dag, men er helt utslitt likevel. Det tar på å være snekker + husmor i den varmen som er nå om dagen… Jeg jobbet i går kveld også-  og da var jeg sprek og gikk de kilometerne hjem igjen, så knipset noen bilder med telefonen mens jeg vandret i natten! Disse er tatt fra gangbruen over Trysilelva i sentrum;

IMG_6223[1]IMG_6224[1]IMG_6225[1]IMG_6226[1]

S O M M E R N A T T – I – T R Y S I L :)

Får håpe vi får sol og fint vær resten av uka, slik at ungene kan kose seg på den nye uteplassen her hjemme, så satser vi på å bli ferdig med verandaen før helga! For det er nemlig bursdagen min, A sin siste helg med sommerferie og da skal vi bare slappe av og kose oss. Ingen snekring, ingen jobbing – bare chill : ) Nå venter senga og en ny dag i morra! Nattinatt!

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *