Sukkersøte barneklær!

God morgen!

Jeg mottar en hel rekke nyhetsmail hver eneste dag, hver eneste uke.. Fra alt mulig rart av diverse nettbutikker og slikt! Og en av de er H&M! Noen ganger oppleves slike nyhetsbrev som spam, spesielt hvis de omgandler produkter/tilbud jeg overhodet ikke har noen interresse av, men i blandt er det ganske så kjekt å få dem også! :-)

Før i denne uken fikk jeg nyhetsbrev om nye klær på hm. Har du sett så sukkersøte barneklær? Galt pladask for flere av plaggene, både til Evina og Savannah! Har plukket ut mine favoritter som jeg tenkte å vise dere. Herlige, duse jentefarger med print og dilldall! Evina trenger noe nytt til skoletart, så tror det blir å bestille noe av dette;

image

image

Savannah trenger ikke så veldig mye nytt til bhg-start, men hun har bursdag i september, så noe nytt får jeg vel røske med meg til henne også! Falt litt for flere av plaggene, og nå bruker jentene slike størrelser som gjør at jeg kan kjøpe litt like antrekk til dem! Det er litt stas, og søtt 😀

image

 

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *