Prosjekt: verandabygging!

I dag startet E N D E L I G den etterlengtede byggeprosessen på årets største og dyreste prosjekt; nemlig veranda på hele 50m2! OMG, det skal bli så utrolig deilig når den er ferdig. Sene sommerkvelder ute i kveldssola med en kald øl i hånda, sittende i armskroken åt kjæresten. åh, sommeridyll vi lengter etter deg..

 

bygg1

Her kommer et bilde fra instagramkontoen min, i dag har bjelkelaget kommet på plass, på selve hoved-delen av verandaen (som bildet viser). Vi skal fjerne den eksisterende trappa ved inngangspartiet, og bygge veranda som går i ett foran hele huset. Kommer til å bli kjempe fint!

Nedenfor ser dere tre bilder fra slik huset, inngangspartiet og uteplassen foran verandadøra såg ut når vi kjøpte huset i fjorsommer.

DSC_0044 DSC_0045 DSC_0052

Den store trappa ved inngangspartiet skal som sagt bort, verandaen skal gå i ett, og vi skal lage en ny trapp til venstre for inngangspartiet på enden av verandaen!

 

Jammen er det mye å tenke på når man skal bygge en veranda, det er liksom ikke bare-bare!
Hva slags gulv vil vi ha? Hvordan rekkverk passer best til både hus og uteområdet ellers? Hvordan skal trappene se ut? Også ikke minst material-valg… Huff! Er jo til tider vanskelig å bli enige også, vi er to personer med forskjellig smak, så da må vi finne en middelvei å gå. Hvordan rekkverket skal være er vi ikke helt enige om enda, men det tar vi når den tid kommer :) Det blir nok ei råd med det!

Kommer et mer detaljert og innholdsrikere veranda-innlegg senere! God natt!

 

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *