«Working 9 to 5»

Jepp, denne sommeren går det i jobb, jobb, jobb! Sambo har tre uker (ufrivillig)ferie pga fellesferie i snekkerfirmaet, og det er jo greit nok det. Koselig at mannen skal være litt hjemme med oss, men jeg har ikke tatt meg noen ferie fra jobben siden vi er midt i oppussing og bygging, så penger trengs sårt hvis det skal bli noen framgang. :- ) Ergo, vi har ikke så mye tid sammen i sommer dessverre! Ja, det er faktisk ganske så kjipt! Og jeg har fri en dag eller to bare i mellom jobbingen, så noen lang familieferietur blir det nok ikke denne sommeren her gitt. Føler det er kjempe dumt mtp barna, men de er heldigvis i den alderen at det er like gøy å bare dra en tur ut på fisking en kveld, eller gå ned på lekeplassen og ha det moro mens man spiser is. Små barn, små gleder – men viktige gleder <3

Når  jeg har hatt to hele dager med fri, og så har det regnet, SPRUT-REGNET. Tommel opp for sommer på Østlandet. I helgen som var så holdt vi på å dø av varmen og solsteken, de dagene tilbrakte jeg inne på jobben, sukk. Men er det ikke typisk det da, at når man først har litt fri, så er ikke værgudene på din side?! I kveld var det tilbake til jobb igjen, så er det jobb hele helgen også. Skjønner at A synes det er utrolig kjipt at jeg jobber når han faktisk har sommerferie, men vi får trøste oss med at det blir verandabygging nå på sensommern når vi har spart litt penger på å være hjemme i sommer. DET skal bli stas det! Både for store og små vil jeg tro.

 

Allerede om 1,5 uke skal A begynne å jobbe igjen, snufs, men slik er det jo. Hverdagen henter oss inn igjen, ikke at vi har vært i så veeeldig feriemodus denne sommern  heller :) Til høsten skal jeg også begynne å jobbe litt mer enn bare helg og kvelder, for da skal E på skolen og S i barnehage, så da kan jeg endelig få jobbe dagvakter også! Jeij!

 

Nå er det senga neste, må lade opp til arbeidshelg! Zzzz

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *