Nattmenneske!

For de som kjenner meg så er det vel ikke noe nytt at jeg kan sitte oppe lenge utover natterstimene… 😉
For noen år siden la jeg meg sjelden før midnatt, selv om jeg var student og alenemor og var oppe tidlig hver eneste morgen. Siden jeg traff Anders, og siden jeg ble tobarnsmor har nok døgnrytmen forandret seg litt, jeg legger meg faktisk sjelden etter midnatt nå, men med noen unntak. Slik som i kveld da jeg MÅ se på Hawaii five’o på tv’n, haha. Avhengig? Litt kanskje.
Jeg har alltid vært av den typen menneske som ikke trenger all verden med søvn for å fungere, mens min kjære samboer trenger all den søvn han kan få for å være uthvilt dagen etter. En balansegang der, slik at vi kan gå til sengs samtidig (for det er jo litt koselig å legge seg samtidig som kjæresten) er at det noen ganger blir tidlig kveld på meg, og andre ganger sen kveld på A. Det er både fordeler og ulemper med begge deler faktisk, siden jeg sjelden sovner på flere timer hvis jeg legger meg for tidlig. Og hvis A er oppe sent og får for lite søvn, blir han sliten og grinete å ha med og gjøre, haha. Så da blir det innimellom til at han går op legger seg og ‘varmer opp dyna’, mens jeg ser på tv/film eller surfer rundt på nettet en stund før jeg kryper oppi ei god og varm seng og kan sove når jeg faktisk er blitt trøtt. Regner med vi ikke er de eneste som har det slik til tider. Vi er jo alle forskjellige.

 

Men, nå har det begynt på tv’n, så nå må jeg logge av! :)

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *