Elg NM på hjemmebane – heia samboern!

I dag tidlig kl 8 skjøt A fire runder i Elg NM bortpå skytebana. Siden vi ble sammen for typ tre år siden har ikke han skutt konkurranse i det hele tatt, og foran dette NM har han heller ikke trent noen ting, bare noen smeller i går kveld for å skyte inn børsa. Jeg har jo aldri sett han skyte før, så for meg var ikke dette så big deal, og siden A har tatt det helt med ro frem til NM, så har jeg heller ikke tenkt så mye på dette her.. Anders er tidligere norgesmester (og nordisk mester) i diverse skyting fra flere år tilbake, før min tid, så at han kan skyte trodde jeg jo på! 😉 Men at han skulle gjøre det så bra, det kom som en overraskelse!

Så, i mårest låg jeg altså i senga klokka 8 med telefonen i hånda og fulgte med på skytinga til gubben! Først sittende, så stående, og så to runder med løpende elg. Tre fulle hus og siste runde med løpende elg. Spenning i hele kroppen og sommer fugler i magen. Først en 5’er, så en 5’er, enda en 5’er… Trudde jeg skulle dø der jeg låg inntulla i dyna mi.. Nok en 5’er! WOW! #fingerscrossed og holde pusten til siste skuddet blir fyrt av…………………
BOM!
Å nei, kjentes ut som en kniv stakk meg i hjertet fordi jeg visste at A kom til å komme hjem veldig skuffet…
Men han sa at han ikke hadde altfor store forhåpninger siden han ikke har trent, så uansett gjorde han unna en god skyting. #stoltkjæreste

IMG_6107[1] Slik satt jeg og fulgte med og knipset skjermbilder på telefonen for hvert skudd. Den røde prikken er det siste skuddet som ble en bom gitt.. :(

95 poeng av 100. Så selv med en bom ble han liggende på 10.plass i klassen sin, og klar for kveldsfinale!  What? Skal du skyte kveldsfinale?????? wæææ, så gøy, tenkte jeg inni meg…. Men neiåneiånei, jeg skulle jo jobbe kveldsvakt. Heldigvis fikk jeg byttet den med ei på jobben, slik at jeg og unga kunne bli med å se på kveldsfinalen til pappa A. Det var kjempe spennende, og godt å se at han satte pris på at vi ble med. Jeg har aldri vært på skyting før, og heller ALDRI hatt noen som helst interesse for det, men etter i dag så er det helt greit. Skjønner at det er en hobby for mange, og min kjære skal få lov til å ta litt bedre vare på den hobbyen de neste åra.  Kveldsfinalen gikk bra, mistet ett poeng bare! Og antagelig skal han skyte finale til helga. (fuck, jeg jobber, buhuu)

IMG_6138[1]

Vi har i alle fall hatt en fin dag!
Nå er det film på g, og litt potetgull for å ‘feire’ :)

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *