En ny start!

Velkommen til FamiliePrat.no.
Dette er mitt første innlegg her på denne bloggen, i dette forumet… :)
Jeg har valgt å slutte å blogge på blogg.no, og har meldt meg inn i et nettsamfunn som passer bedre for meg som mor. Jeg er ikke av de typiske mammabloggerne, men mammalivet er en del av min hverdag, så på en måte blir jo dette delvis en mammablogg. Men den kommer også til å inneholde forskjellige DIY-prosjekter, innlegg om oppussing i hele huset, mitt elsk for shopping, samt hverdagslige ting som hva vi gjør/har gjort og ellers litt tankespinn og meninger fra en ung tobarnsmor.

Når jeg har delt dette innlegget på min private facebookprofil, så håper jeg at de av dere som klikker dere inn og leser, fortsetter å følge bloggen min gjennom livets berg og dalbane!  Dette blir for meg en slags dagbok hvor jeg får utløp for skrivetrangen min, og en mulighet til å la nære og fjerne venner/familie få følge med på hvordan vi har det. Men bare til en viss grad, alt som skrives her på bloggen er ikke 100% av virkeligheten vi lever i. Det er bare en brøkdel av livet mitt som kommer frem gjennom en blogg. Husk det når dere leser og dømmer! :)

 

Det blir spennende å få være en del av familieprat.no, og jeg gleder meg til fortsettelsen!
Jeg har ikke helt bestemt meg for hva jeg skal gjøre med de gamle innleggene på den andre bloggen, om jeg skal flytte alt over hit, eller om jeg skal kopiere over og legge ut noen av de litt sån etter hvert. Men det tar jeg som det kommer. Det skal i allefall bli deilig å blogge igjen. Det er som om kveldene ofte har manglet noe, jeg har jo tilbrakt så mange kvelder med pc’n i fanget eller mobilen i hånda de siste årene. Jaja, nok om det, dette blir spennende. Håper bare jeg lærer meg å blogge via denne plattformen ganske fort, for det er ganske ulikt blogg.no sine sider… Føler meg litt hjelpesløs nå i starten, men det går seg vel til. Kommer en meny med overskrifter etter hvert når jeg har fått litt bedre oversikt her, og fått litt flere innlegg på denna bloggen. Den som venter på noe godt……… prikk prikk prikk 😉 haha! Ønsker dere en fin kveld videre!

tcbb

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *